Návody

D Ů L E Ž I T É - Č T Ě T E !

Prohlašuji, že veškeré návody a předlohy publikované na tomto blogu jsem vymyslela a vytvořila sama. Tímto dávám svolení k jejich dalšímu šíření na internetu při dodržení obou následujících podmínek současně:
1. Návod, či předlohu může na svůj web zkopírovat každý, kdo podle něj vytvoří vlastní výrobek a jeho obrázek publikuje spolu s návodem/předlohou.
2. Každý zkopírovaný návod či předloha bude opatřena viditelným popiskem s uvedením zdroje a funkčním proklikem na tento blog.

Výše uvedené se nevztahuje na rubriku Vzory, neboť na tyto vzory se vzhledem k jejich stáří a anonymitě nevztahují žádná autorská práva.

Návody a předlohy na ostatní výrobky zájemcům zašlu e-mailem. Žádosti si pište do komentářů ke konkrétním příspěvkům. Děkuji.

pondělí 15. prosince 2014

Další jarmark

Na minulém setkání Ženského klubu jsme byly novým panem starostou z nedaleké Otinovsi požádány, zda bychom nepřijely udělat jarmark také k nim. "Proč ne?" řekly jsme si, předběžně domluvily termín i podmínky a těšily se na další setkání. Ono bude něco pravdy na tom, že společné zájmy lidi sbližují. My se fakt rády vídáme.

V Otinovsi nám byl k dispozici malý sál v místním hostinci. Každá jsme tam měla dosti prostoru pro prezentaci svých výtvorů. Některé z nás zabraly celé dva stolky - no když o tom tak přemýšlím, tak většina z nás... Alespoň bylo všechno zboží pěkně vidět. Zpočátku se zdálo, že místní o nás snad ani nevědí. Chvíli to trvalo, než přišel první zvědavý návštěvník. Ale po chvíli se začali postupně trousit další a další lidi. I když ta návštěvnost byla slabší než v Repechách, nám to příliš nevadilo. Stejně jsme seděli pohromadě v jednom koutku a klábosily o všem možném, vyměňovaly si zkušenosti, probíraly přípravy na Vánoce - prostě řešily samé důležité ženské věci.

Pan starosta byl velmi milý a po zmínce, že děláme také spoustu velikonočních dekorací už bylo jen krůček k nabídce přijet na Velikonoce znovu. Už teď se těšíme a věříme, že příště se na nás přijde podívat i více zvědavých lidí.

A pár foteček z mého stánku:
(mimochodem některé z tohoto zboží stále můžete zakoupit v mém obchůdku na Fléru)






Další fotky jsou na blogu Ženského klubu a samozřejmě i v albu obce Otinoves.

12 komentářů:

  1. Tak dnes mně nejde snad napsat komentář...tak do třetice. :-)
    Nějaké fotky z výstavy jsem už viděla u Jitušky na blogu (yorga.blog.cz).
    I tady je spousta krásných výrobků. Já moc ráda háčkuji různé dečky.
    Věřím, že se někdy za vámi podívám. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, znám tvoje práce, jsou moc krásné. Také bychom tě rády poznaly. Na setkání jezdívají děvčata z různých koutů i od Brna. Možná by se u někoho v autě našlo místečko... Je potřeba se jen zeptat.

      Vymazat
  2. Je fajn, že se takhle setkáváte, opakuji to už pokolikáté, ale tyhle malinké obce a vesničky mají vážně něco do sebe...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty setkání jsou prima. Vždycky se na ně moc těším.

      Vymazat
  3. Doufám, že jsi aspoň něco prodala (nemusí pršet, hlavně když kape), jsou to krásné věci, moc se mi líbí tvé háčkované dečky, i pletené volánové šály. Máš to pěkně naaranžované, dobrý je ten stojan - i nástěnka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sice prioritou bylo se sejít, ale pár korunek k dobru se vždycky hodí. Nestojí to skoro za řeč, ale něco málo se prodalo. Celkově jsem se svými letošními "Vánočními" obchody spokojená. Zatím to pořád má vzestupnou tendenci - každý rok utržím o něco víc, než ten předchozí.

      Vymazat
  4. Bože Jitko to sú tak nádherné vecičky - najmä tie dečky. Škoda že to nemôžem vidieť naživo tinka77

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, přivádíš mě do rozpaků. Nejsem zvyklá na pochvaly.

      Vymazat
  5. Pěkné Jituš, jsi šikulka:-) Koukala jsem u nás na trhu, v obložení byly jen stánky s jídlem, a stejně nějak liduprázdno .. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Tady žádnéjídlo nebylo, to byl jen takový malý místní jarmark, spíš by se hodilo napsat výstavka.

      Vymazat
  6. Bylo to moc fajn. Dlouho mně to všechno probíhalo před očima. Fajn jsme pokecaly, ochutnaly výborné Jitčiny koláčky, zasmály se a dobře se naladily do příštích dnů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janko, mám to podobně. Z takových příjemných setkání pak ještě dlouho čerpám energii.

      Vymazat