Návody

D Ů L E Ž I T É - Č T Ě T E !

Prohlašuji, že veškeré návody a předlohy publikované na tomto blogu jsem vymyslela a vytvořila sama. Tímto dávám svolení k jejich dalšímu šíření na internetu při dodržení obou následujících podmínek současně:
1. Návod, či předlohu může na svůj web zkopírovat každý, kdo podle něj vytvoří vlastní výrobek a jeho obrázek publikuje spolu s návodem/předlohou.
2. Každý zkopírovaný návod či předloha bude opatřena viditelným popiskem s uvedením zdroje a funkčním proklikem na tento blog.

Výše uvedené se nevztahuje na rubriku Vzory, neboť na tyto vzory se vzhledem k jejich stáří a anonymitě nevztahují žádná autorská práva.

Návody a předlohy na ostatní výrobky zájemcům zašlu e-mailem. Žádosti si pište do komentářů ke konkrétním příspěvkům. Děkuji.

středa 12. listopadu 2014

Repechy (už potřetí)

Ani se nechce věřit, že už je to rok, co jsme se my, členky Ženského klubu, poprvé viděly naživo. Jména a přezdívky, které člověk do té doby znal jen z internetu, ať už z článků ukazujících naši tvorbu, nebo z komentářů pod nimi i na našich osobních blozích, najednou dostaly i tváře. A musím říct, že docela milé tváře. A jak se říká, že společný zájem lidi sbližuje, tak i my jsme se rychle sblížily, jako bychom se znaly léta. Proto není divu, že nezůstalo jen u jednoho setkání, ale hned jsme naplánovaly další na jaro a potom další zase na podzim... No a teď už se z toho pomalu stává tradice.


I když jsme se všechny moc těšily, postupně se děvčata z různých důvodů odhlašovala, až nás nakonec zbylo jen 6. Některé však alespoň poslaly své výtvory, a tak mohly být s námi alespoň jejich prostřednictvím. Však jsme na ně vzpomínaly, když jsme obdivovaly jejich práci. Ale i díla nás přítomných stála za vidění!





Opět nás hostil útulný penzion Lada v Repechách, který občas doslova praskal ve švech. Ani špatné počasí lidi neodradilo a návštěvnost výstavky byla mnohem vyšší, než minule. Možná je za tím Jitčina propagace v okolních obcích. Možná něco jiného... Jisté je, že se přišel podívat i nový starosta z Otinovsi a pozval nás, abychom podobnou výstavku uspořádali i u nich asi za měsíc. "Nakonec proč ne!" řekli jsme si. Setkání jsme si užívali, klidně ho můžeme zopakovat i dříve než na jaře. A třebas se bude termín hodit i někomu dalšímu a bude nás víc.

K tradicím našich setkání také patřívýměna drobných dárečků mezi účastnicemi. A nezapomínáme ani na společné focení - pro jistotu několikrát a na několik fotoaparátů. 



Další dojmy a fotografie najdete na Klubovém blogu, u organizátorky Jitky, nebo u Janky (tam dokonce dvakrát).

Jitce rozhodně patří velký dík za to, že celé setkání zorganizovala. 

3 komentáře:

  1. Jitko, už jsem to děvčatům psala, tak i tobě jste šikulky a je fajn, že se takhle sejdete :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, nevím jak ostatní, ale já se na setkání vždycky moc těším.

      Vymazat
  2. Ahoj Jituš, to je dobře, že jsi mi napsala na můj blog, alespoň jsem se dostala konečně na tento tvůj blog. Marně jsem po něm pátrala, protože jsem neměla jeho adresu. Teď si tě / s dovolením/ přidám k oblíbeným.

    OdpovědětVymazat